Ще бъдат изградени закрит плувен басейн в ж.к. Черно море“,  подземен паркинг до

...
Ще бъдат изградени закрит плувен басейн в ж.к. Черно море“,  подземен паркинг до
Коментари Харесай

Кметът на Несебър подписа първия договор по инвестиционната програма на държавния бюджет

Ще бъдат изградени закрит плувен басейн в ж.к. „ Черно море “,  подземен паркинг до СУ „ Любен Каравелов “, нови улици в с. Равда и др. 

Кметът на община Николай Димитров подписа първото съглашение за обезпечаване на средства по Инвестиционната стратегия за общински обекти, финансирани по Закона за държавния бюджет 2024 година - „ Преработка и актуализация на действителен план за водопроводна мрежа на с. Оризаре, Община Несебър – І “. Това е втората част от подмяната на водопровода на селото, първият стадий от която се извършва по европрограма.

Предстои сключване на контракти за финансиране на обекти на стойност 30 млн.лв. Целеви средства ще бъдат отпуснати по новите механизми на държавно финансиране за следните предпочитани обекти: създаване на закрит плувен басейн в ж.к. „ Черно море “; под земята паркинг до СУ „ Любен Каравелов “; нови улици в с. Равда; Археологически музей – гр. Обзор; спортни стадиони в гр. Свети Влас и с. Равда, реорганизация и главен ремонт на съществуваща постройка в с. Равда; осветяване на Градски стадион Несебър и на велоалеята Тънково – Слънчев бряг, улици в Слънчев бряг –запад. Продължава и поетапната замяна на водопроводна мрежа в селата Оризаре и Гюльовца.

Общината е създала огромна капиталова стратегия, която се осъществя както със средства от държавния бюджет, по този начин и със лично и европейско финансиране. Осъществяването на дейностите ще докара до доста възстановяване на качеството на живот на жителите на община Несебър.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР